Nyheter

Hjördishallen

  • 20 aug 2024

image: Hjördishallen

Välkomna till en i ny termin med Lugi gymnastik!

För att kunna utnyttja vår hall bättre och bedriva träning med ännu bättre kvalitet har vi under sommaren möblerat om i Hjördishallen. Det finns även ett nytt rotationsschema att följa. Detta ställer lite högre krav på planering av tränarna men även på gymnasterna. Ni som har lite yngre barn som tränar i Hjördishallen, prata med dem hemma om vikten av att hålla sig till sin grupp, lyssna på sin tränare och inte vara i vägen för andra grupper. 
Vi är en förening som ständigt vill förbättras och förnyas och detta är ett steg i rätt riktning och vi hoppas att det kommer att fungera bra.

När det är fler gymnaster i hallen samtidigt innebär det också att det är fler som ska hämtas och lämnas vid samma tid. Tänk på att köra in från rätt håll till hallen, endast parkera på markerade parkeringsplatser och att köra lugnt och försiktigt då det är många barn i omlopp. Är parkeringen vill hallen full, kan man parkera på andra sidan gatan på räddningstjänstens parkering eller på Komvux parkering och sedan gå med sitt barn över till Hjördishallen.  

Vi ser fram emot en fin höst med massor av härlig gympa och glada gymnaster!

 

Nivå 1 och 2

  • 12 aug 2024

image: Nivå 1 och 2

Idag har vi släppt platserna på Bamsegympa, nivå 1 och 2 för nya gymnaster och de är öppna för anmälan. Vissa grupper är redan fulla och i andra har vi gott om platser kvar. Klicka på anmälan för att kunna registrera.